Voor als je meer wil ontdekken

Alle artikelen

 • Longtail zoekwoorden vinden voor je SEO strategie

  Longtail zoekwoorden zijn zoektermen die over het algemeen minder vaak worden gezocht en minder competitie kennen in de zoekmachines. Ze zijn vaak langer (meer dan drie woorden) dan de meeste andere typen zoekwoorden. De voordelen van longtail zoekwoorden zijn groot, maar hoe kun je ze vinden? Daar gaat dit artikel over.

 • Hoe maak ik een WordPress website?

  Voordat je begint met het maken van een WordPress-website, is het belangrijk om essentiële basiskennis tot je te nemen die van onschatbare waarde zal zijn tijdens je leertraject met WordPress. Deze pagina voorziet je van de cruciale basiskennis die ik zelf zo hard nodig had toen ik net begon met het ontwikkelen in WordPress. Of je nu een beginnende websitebouwer bent of al enige ervaring hebt, het begrijpen van deze fundamenten zal de basis leggen voor succesvolle ontwikkelingen van WordPress websites.

 • Content strategie voor je website: de SEO Avalanche strategie

  Als beginnende website kan het een uitdaging zijn om herkend te worden door Google en hoger te ranken in de zoekresultaten. Dit is waar de SEO Avalanche techniek een waardevolle rol speelt. Het is een strategie die perfect is voor kleinere websites, maar ook zijn vruchten afwerpt voor grotere online platformen.

 • Bedrijf zichtbaar maken op Google Maps via Google Mijn Bedrijf

  Als slimme ondernemer of marketeer weet je dat zichtbaarheid en toegankelijkheid erg belangrijk is voor het succes van je bedrijf. Een belangrijk onderdeel daarvan is Google Mijn Bedrijf. Dit platform is niet alleen belangrijk voor lokale zoekmachine optimalisatie, maar ook voor het verstrekken van belangrijke informatie aan je potentiële klanten. In dit artikel leiden we je door de verschillende stappen om jouw bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten.

 • Website tekst laten schrijven of zelf aan de slag?

  Het is erg belangrijk om met goede teksten de juiste toon en boodschap over te brengen. Professionele SEO-teksten dragen sterk bij aan de vindbaarheid van je website. Wil jij je website tekst laten schrijven of kies je er toch voor om dit zelf te doen? Ik bespreek beide mogelijkheden.

 • Welke zoekwoorden worden het meest gebruikt?

  Welke zoekwoorden worden het meest gebruikt? Dit is een vraag die veel zoekmachine specialisten bezighoudt. Maar is dat wel terecht? In dit artikel leg ik je precies uit waarom je dit wel of niet zou willen weten.